Sök och boka hotell i Dublin

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hotel Dublin Airport


Hotel Dublin Airport. Dublin Airport ligger ungefär 10 km norr och Dublin City. Flygplatsen är den största på Irland. Några av de flygbolag som trafikerar Dublin Airport är Aer Lingus, Ryanair, SAS och British Airways. Om du vill vila ut ordentligt efter en lång flygning, eller ska med en flight som avgår tidigt på morgonen, kan det vara en god idé att ta in på någon av de hotel som ligger i anslutning till Dublin Airport.

För att vara säker på att få ett rum på något hotel vid Dublin Airport så ska du alltid se till att vara ute i god tid med din bokning. Det enklaste sättet att boka ett hotel vid Dublin Airport är att göra det direkt över Internet. Var dock noga med att kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Clarion Hotel Dublin Airport ligger endast tre minuter från flygplatsterminalen. Hotellet har 245 gästrum. Clarion Hotel Dublin Airport är ett mycket bra alternativ för dig som vill sätta samman ett möte eller konferens i Dublin. Som gäst på hotellet kan du slappna av på ALSAA Leisure Club & Swimming pool. På Clarion Hotel Dublin Airport finns det också goda möjligheter till att äta och dricka gott. För direkt kontakt med Clarion Hotel Dublin Airport ringer du +353 1 808 0500.

Radisson SAS Hotel Dublin Airport ligger endast några minuter från flygplatsen. Hotellet kan erbjuda fräscha och moderna rum. I hotellobbyn finns det monitorer som visar aktuell flyginformation. O’Dea’s Irish Pub är det perfekta stället att avnjuta en god lunch med en svalkande Guinness. På Radisson SAS Hotel Dublin Airport finns det 30 möteslokaler som är utrustade med Internetuppkoppling. För direkt kontakt med Radisson SAS Hotel Dublin Airport ringer du +353 1 844 6000.

Bewleys Hotel Dublin Airport ligger endast fem minuters bilfärd från flygplatsen. Rummen på detta hotell är mycket fräscha och bland annat utrustade med gratis Internetuppkoppling, hårtork, telefon, strykbräda och byxpress. Vidare kan du koka en kopp kaffe eller te på rummet.  På Bewleys Hotel Dublin Airport finns också fina möteslokaler. På hotellet finns också en trevlig restaurang. För direkt kontakt med Bewleys Hotel Dublin Airport ringer du +353 1 871 1000.

Ett annat fint hotell som ligger i närheten av flygplatsen är Carlton Hotel Dublin Airport. Hotellet har 100 gästrum och sviter. Som gäst på Carlton Hotel Dublin Airport har du tillgång till bredbanduppkoppling. På hotellets tak finns en bra restaurang som ger en unik panoramautsikt. Vidare är det gratis att ha sin bil parkerad på Carlton Hotel Dublin Airport.
Om du vill komma i direkt kontakt med Carlton Hotel Dublin Airport ringer du +353 1 866 7500. Några andra hotel som ligger i närheten av Dublin Airport är Tulip Inn Dublin Airport, Travelodge Dublin Airport, Ballymun Dublin och Ardmore Hotel.

När du checkar in på ditt hotell så ska du kunna uppvisa giltig fotolegitimation. Skulle det uppstå några frågetecken i samband med att du gör din bokning så ska du aldrig tveka att höra av dig direkt till hotellet. På så vis undviker du att det uppstår någon otrevlig överraskning i samband med att du ska checka in.

Skulle det vara så att du har några speciella önskemål angående rummet eller möteslokaler så ska du alltid höra efter om detta i samband med att du gör din bokning. Om du skulle bli tvungen att avboka din resa till Dublin så ska du också komma ihåg att avboka din hotellvistelse i god tid. Annars finns det en risk att du kommer att få betala för den första natten.