Sök och boka hotell i Dublin

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hostel Dublin


Hostel Dublin. Dublin är en stad med flera olika hostel. Det smidigaste sättet att boka in sig på ett hostel i Dublin är att göra det direkt över Internet. När du ska boka ett hostel i Dublin så är det alltid bra om du är ute i god tid. Detta i synnerhet om du besöker Dublin under högsäsong. Kom ihåg att du alltid noga ska läsa igenom villkoren innan du bokar in dig på ett hostel i Dublin.

Skulle det uppstå några frågetecken då du bokar ditt hostel i Dublin så ska du alltid reda ut detta innan avresan. På så vis undviker du att drabbas av obehagliga överraskningar väl på plats. När du checkar in på ditt hostel i Dublin så ska du alltid kunna uppvisa giltig fotolegitimation.

Oliver St. John Gogarty (18-21 Anglesea Street) är ett hostel i Dublin som ligger i Temple Bar, stadens kulturella hjärta. I området finns det många restauranger, pubbar, nattklubbar och butiker. Precis bredvid Oliver St. John Gogarty finns en gästparkering. På detta hostel finns det både rum med privata badrum men också delade. Som gäst på Oliver St. John Gogarty har du tillgång till ett kök, TV-rum och betaltelefoner. Receptionen är öppen dygnet runt. Incheckningen på detta hostel startar efter 14.00.

Dublin Hostelling International (An Oige) (61 Mountjoy Street) är ett trevligt hostel i centrala Dublin. Detta hostel ligger på gångavstånd från Temple Bar. Byggnaden har tidigare varit en skola och den plats där det nu ligger en restaurang har en gång varit ett kapell. Det gamla biktbåset är idag en telefonkiosk. Som gäst på Dublin Hostelling International (An Oige) har du tillgång till Internetuppkoppling. Detta hostel kan också erbjuda sina gäster en bilparkering. När du bokar in dig på detta hostel ingår en kontinental frukost i priset.

Kinlay House Dublin (2-12 Lord Edward Street) är ett vänligt och fräscht hostel som ligger i området Temple Bar. Frukost ingår i priset. Som gäst på Kinlay House Dublin har du tillgång till Internetuppkoppling. På detta hostel finns det möjligheter att laga sin egen mat. Receptionen på detta hostel är öppen dygnet runt. På Kinlay House Dublin finns ett mysigt TV-rum där du gratis kan låna DVD-filmer och spel.

Four Courts Hostel (15/17 Merchants Quay) är ett mycket populärt hostel i centrala Dublin som för några år sedan förärades med utmärkelsen ”Best hostel in Ireland”. Från hotellet är det nära till många av stadens sevärdheter. Stämningen på detta hostel är mycket vänlig. Som gäst på detta hostel har du tillgång till gratis frukost, Internetuppkoppling, bilparkering och möjligheten att tvätta kläder. Receptionen på Four Courts Hostel är öppen dygnet runt.

The Brewery Hostel (22/23 Thomas Street) är ett hostel i Dublin som ligger mindre än 200 meter från The Guinness Storehouse. I priset ingår gratis frukost. Receptionen på The Brewery Hostel är öppen dygnet runt. Som gäst på The Brewery Hostel kan du koppla upp dig mot Internet. Vidare finns det ett gästkök på detta hostel där du kan laga din mat.

Några av trevliga hostel i Dublin är Harrington House (21 Harrington Street), Litton Lane Hostel (2-4 Litton Lane), Browns Hostel (89-90 Lower Gardiner Street), Abraham House (82 Lower Gardiner Street), Avalon House (55 Aungier Street), Mount Eccles Court (42 North Great Georges Street), Abigails Hostel (7 – 9 Aston Quay), Marina House (7 Old Dun Leary Rd) och Citi Hostels (6 Charlmont Street).

Om du väljer att hyra en bil på Dublin Aiport kan det vara en god idé att på förhand skriva ut en detaljerad färdanvisning från flygplatsen till ditt hostel i Dublin. En detaljerad färdanvisning hittar du på sajten Map24.