Sök och boka hotell i Dublin

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg Dublin


Flyg Dublin. Unna dig något extra i vardagen och ta flyget till Dublin. Denna vackra stad kan erbjuda mängder av spännande attraktioner och sevärdhet. Dublin, som har omkring en halv miljon invånare, är en stad med en tydligt kulturell prägel med flertalet teatrar och museer. Staden har en mycket intressant historia. Troligen fanns det bebyggelse på denna plats, där nu staden står, redan århundradet före Kristus. I Dublin finns ett stort antal fina gamla hus och byggnader, däribland Irish Houses of Parliament, Dublin Castle och Trinity College. Vidare är Dublin en stad med massvis av pubbar.

Det behöver inte bli speciellt dyrt att flyga till Dublin. Men för att vara säker på att få tag på ett prisvärt flyg till Dublin så ska man se till att vara ute i god tid med sin bokning. Jämför alltid priset mellan flera olika avgångar. Det kan skilja sig mycket åt. Det enklaste sättet att boka ett flyg till Dublin är att göra det direkt över Internet. Några bra sajter för dig som vill boka ett flyg till Dublin är Travellink, Mr Jet, Flygvaruhuset, Flygresor och BIG Travel.

I regel är det svårast att få tag på ett flyg till Dublin under veckosluten. Har du tänkt spendera en weekend i Dublin kan det således vara en god idé att försöka flyga dit på en torsdag och hem igen på en måndag. Innan du bokar ditt flyg till Dublin är det mycket viktigt att du kontrollerar så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Priset för en flygbiljett till Dublin består till ganska stor dela av skatter samt också start- och landningsavgifter. Därför är det alltid bäst om du försöker boka ett direktflyg till Dublin. Om den flygresa till Dublin som du hittar är del av någon kampanj så ska du alltid lusläsa avtalet för att kontrollera så att kampanjpriset även omfattar just dig.

Om du har möjlighet så ska du alltid välja E-biljett. På så vis slipper du allt krångel med pappersbiljett. För att få en pappersbiljett hemskickad tillkommer också ofta en extra kostnad, som du därmed slipper. Det finns flera flygbolag i Skandinavien som erbjuder resor till Dublin. Du kan exempelvis flyga med SAS till Dublin från Stockholm/Arlanda, Köpenhamn och Oslo. Det irländska lågprisflygbolaget Ryanair erbjuder flyg till Dublin från Göteborg/City, Stockholm/Skavsta och Oslo. Från Köpenhamn till Dublin kan du också flyga med Aer Lingus.

Innan du lämnar ditt hem för att åka ute till flygplatsen så ska du alltid kontrollera en extra gång så att du har dina resehandlingar med dig. När du flyger till Dublin så ska du alltid vara ute på den aktuella flygplatsen i god tid innan avresan. Har du frågor som exempelvis rör vad man får/inte får ha med i handbagaget, samt hur mycket bagaget får väga, så ska du ta kontakt med det ditt flygbolag. På så vis undviker du obehagliga överraskningar i samband med att du ska checka in ditt bagage.

När du tar flyget till Irland så kommer du att landa på Dublin Airport. Flygplatsen ligger ungefär 10 kilometer norr om staden. Dublin Airport kan erbjuda flertalet trevliga restauranger och butiker. På Dublin Airports hemsida kan du hitta aktuell information om olika flighter. Till och från flygplatsen åker du enklast med tax eller buss.

När du bokat ditt flyg till Dublin är det hög tid att se sig om efter lämpligt logi. Letar du efter ett boende nära flygplatsen i Dublin kan du ta in på Hilton Dublin Airport (Northern Cross, Malahide Road) eller The Tulip Inn Dublin Airport Hotel (Airside Retail Park).