Sök och boka hotell i Dublin

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Dublin karta


Dublin karta. Dublin, 53° 20′ norr 6° 16′ väst, är en stad på Irland vid floden Liffeys mynning. Varje år lockar staden en strid ström av turister från världens alla hörn. För skandinaver är det relativt enkelt och billigt att ta sig till Dublin. Det går flyg till Dublin från flera olika destinationer runt om i Norden. För att få tag på en prisvärd resa till Dublin ska man alltid vara ute i god tid med sin bokning. Detta gäller även när du ska boka ditt boende i Dublin.

Dublin har omkring 500 000 invånare. Innan du reser till Dublin kan det vara en god idé att förse sig med en karta över staden. Denna karta kan bli behjälplig redan när du ska boka ditt hotellrum. Genom att ha en karta över Dublin nära till hands när du bokar ditt hotell över Internet kan du se hur hotellet ligger i förhållande till olika sevärdheter, restauranger och shopping.

Du kan hitta en karta över Dublin direkt om du söker i Google. Ett problem är dock att de flesta saknar möjlighet att göra utskrifter som är större än en A4-sida. Om du vill köpa en karta över Dublin är det oftast smidigast och billigast att göra detta direkt över Internet. Resebokhandeln är en mycket bra sajt för dig som efter en karta över Dublin. Du kan välja mellan att köpa en vanlig karta eller en karta som är integrerad med en reseguide.

Några av de förlag som saluför kartor och reseguider över Dublin är Lonely Planet, Rough Guides, Insight Guides, Kartförlaget och TimeOut. När du köper en karta över Dublin så ska du alltid kontrollera så att den är nyligen uppdaterad. Väljer du att köpa din karta över Internet så ska du också undersöka om kartan finns i lager. Detta i synnerhet om du beställer din karta över Dublin nära inpå avresan. Kom också ihåg att bör skaffa dig en karta av ett sådant format att den är lätt att bära med sig.

Ett gott råd kan vara att märka ut ditt hotell eller vandrarhem i Dublin lite extra på kartan. På så vis blir det lättare att navigera sig ifall du skulle bli lite vilsen. Har du tänkt att hyra en bil under din vistelse i Dublin kan det vara en god idé att skriva ut detaljerade färdanvisningar. Detta kan du hitta på sajten Map24.

Du skriver bara in vilken adress som du åker ifrån och till vilken adress du vill komma. Att använda sig av Map24 är perfekt om du ska hyra en bil på flygplatsen och köra till ditt hotell. Letar du efter en karta som visar Dublins busslinjer så kan du surfa in på sajten Dublinbus. Det är Dublin Bus (Bus Átha Cliath) som sköter kollektivtrafiken i staden. Vidare finns det några mindre privata aktörer på marknaden. Kollektivtrafiken i Dublin är mycket väl utbyggd. För närvarande håller man på att bygga en tunnelbana i Dublin.

Väl i Dublin kan du i regel få tag på en karta över staden i receptionen på ditt hotell eller vandrarhem. Vidare kan du styra kosan mot Dublins turistbyrå. Den hittar du på 2 Suffolk St. Här kan du få hjälp att hitta rätt i staden men också tips om olika evenemang som går av stapeln under din vistelse i Dublin.