Sök och boka hotell i Dublin

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Comfort Inn Dublin


Comfort Inn Dublin. Dublin anses av många vara världens vänligaste stad. Till Dublin åker man för att ta del av det rika kulturella utbudet, njuta av kall öl eller shoppa. Destinationen Dublin passar utmärkt för en långhelg, såväl som för en längre vistelse. Då du bokat din resa till Dublin så är det hög tid att ses sig om efter ett lämpligt boende i staden.

Comfort Inn Dublin (Granby Row) är ett nybyggt hotell som ligger mitt i centrala Dublin. Avståndet till Temple Bar, där det finns många restauranger och pubbar, är bara 10 minuter. Hotellet ingår i hotellkedjan med samma namn. Comfort Inn Dublin har vackert inredda 126 gästrum. På rummen finns det bland annat TV, Internetuppkoppling, hårtork och byxpress.

Hotellet har också en restaurang och bar. Här kan du slappna av och summera intrycken efter en händelserik dag i Dublin, fylld av intryck och upplevelser. Receptionen är öppen dygnet runt. Här kan du få hjälp med att boka biljetter till olika kulturella evenemang i Dublin. Som gäst på Comfort Inn Dublin har du tillgång till gratis Internetuppkoppling. För kostnad av 10 Euro per dag kan du ställa din bil på hotellets gästparkering.

Incheckningen på Comfort Inn Dublin startar 14.00 och på avresedagen ska du ha checkat ut senast 12.00. Om du, mot förmodan, skulle bli tvungen att ställa in din resa till Dublin så ska du komma ihåg att avboka ditt rum på Comfort Inn Dublin i tid. Sker avbokningen minst ett dygn innan beräknad ankomst så slipper du betala någon avgift. Skulle du däremot avboka din vistelse på Comfort Inn Dublin mindre än ett dygn före beräknad ankomst så kommer du att få betala för den första natten.

Vid bruk av befintliga sängar så bor alla barn under 12 år gratis på Comfort Inn Dublin. För äldre barn och vuxna kostar det 30 Euro extra. Ditt husdjur är inte välkommet på Comfort Inn Dublin. Generellt är Comfort Inn Dublin ett mycket prisvärt hotell. Frukostbuffén på hotellet kostar 9.50 Euro. På Comfort Inn Dublin finns det fina möteslokaler. För mer information om möteslokalerna och aktuella prisuppgifter kan du ladda ner en broschyr direkt från hotellets hemsida.

Du bokar din vistelse på Comfort Inn Dublin direkt över Internet. Innan du genomför din bokning så ska du dock kontrollera så att det pris som anges är inkluderat skatter och andra avgifter. Har du några speciella önskemål så ska du också meddela detta i samband med att du gör din bokning. Om du väljer att hyra en bil direkt på Dublin Airport är det en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från flygplatsen till Comfort Inn Dublin. En detaljerad färdanvisning hittar du på sajten Map24.

I samband med att du checkar in på Comfort Inn Dublin ska du alltid kunna uppvisa giltig fotolegitimation. Avståndet från Dublin Aiport till Comfort Inn Dublin är 8 km. Under resan till Dublin är det också bra ifall du har kontaktuppgifterna till Comfort Inn Dublin. På så vis kan du höra av dig ifall det skulle uppstå några förseningar under resan. För direkt kontakt med Comfort Inn Dublin ringer du +353 1 871 6888.