Sök och boka hotell i Dublin

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Castle Hotel Dublin


Castle Hotel Dublin. Unna dig något extra och åk på semester till Dublin. Staden beskrivs ofta som en av del vänligaste storstäderna. I Dublin finns något för alla. Här finns mängder attraktioner för den kulturintresserad. Vidare erbjuder Dublin mycket goda möjligheter till shopping. Dublin är också en stad som är berömd för sitt rika uteliv. Man behöver inte gå många steg för att hitta en pub där det spelas irländsk livemusik.

Castle Hotel Dublin (2/4 Gardiner Row), som ingår i hotellkedjan The Castle Hotel Group, är ett mycket fint hotell som är inrymt i en vacker byggnad. Hotellet, som är ett av Dublins äldsta och varit öppet sedan 1809, ligger i närheten av Dublins shoppingområde. Castle Hotel Dublin kännetecknas av en varmt och inbjudande atmosfär.

Även om hotellet har renoverats under årens lopp så har det lyckats med att behålla mycket av det gamla. På Castle Hotel Dublin finns det exempelvis antika speglar, öppen spis och kristallkronor i taket. Hotellet har 46 stilfullt inredda gästrum. På rummen finns det kabel-TV, telefon samt möjlighet att koka en kopp kaffe eller te. Varje rum är individuellt utsmyckat.

På Castle Hotel Dublin finns en trevlig restaurang och bar. Här kan du slappna av efter en lång dag på Dublins gator fylld av spännande upplevelser. Receptionen på hotellet är öppen dygnet runt. Några av de tjänster som erbjuds på Castle Hotel Dublin är barnvakt, frukost på rummet, tvättservice och fax- och kopieringsmöjligheter. Som gäst på hotellet kan du, för 5 Euro i timmen, koppla upp dig mot Internet. Castle Hotel Dublin är ett utmärkt val för dig oberoende om du reser till Dublin på semester eller i affärer. Hotellet kan erbjuda mycket fina konferenslokaler.

Om du under din vistelse i Dublin väljer att hyra en bil kan du ställa den vid hotellet. Att ha sin bil parkerad vid Castle Hotel Dublin kostar 10 Euro per dag. Incheckningen på Castle Hotel Dublin börjar vid 14.30 och på utresedagen ska du ha checkat ut före 11.30. Om du, mot förmodan, skulle bli tvungen till att avboka din resa till Dublin så ska du komma ihåg att även avboka hotellet i god tid. Gör du din avbokning minst två dagar före beräknad ankomst så kommer du inte att få betala någon avbeställningsavgift.

Skulle du göra din avbokning vid ett senare tillfälle så kommer du att debiteras för första natten. Vid bruk av befintliga sängar eller barnsängar bor barn under två år gratis på Castle Hotel Dublin. För äldre barn eller vuxna kostar det 10 Euro per natt. Ditt husdjur är inte välkommet på Castle Hotel Dublin.

Du bokar enklast ditt rum på Castle Hotel Dublin direkt över Internet. Innan du genomför din bokning så ska du dock kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. Skulle du ha några speciella önskemål under din vistelse på Castle Hotel Dublin så ska du meddela detta till hotellets personal i samband med att du gör din bokning. Castle Hotel Dublin erbjuder mycket prisvärda hotellrum.

Avståndet från Dublin Airport till Castle Hotel Dublin är 8 km. Om du väljer att hyra en bil direkt på flygplatsen kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning till Castle Hotel Dublin. Du hittar en detaljerad färdanvisning på sajten Map24. I samband med att du checkar in på Castle Hotel Dublin ska du kunna uppvisa giltig fotolegitimation. För direkt kontakt med Castle Hotel Dublin kan du gå in på The Castle Hotel Groups hemsida. Vill du göra en gruppbokning kan du ringa +353 1 874 6949.