Sök och boka hotell i Dublin

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Blooms Hotel Dublin


Blooms Hotel Dublin. Dublin är en underbar turistdestination som varje år lockar en strid ström av besökare från världens alla hörn. I Dublin njuter du av kulturen, arkitekturen och museerna. Vidare är Dublin en stad som är mycket berömd för sina många pubbar. Att resa till Dublin behöver inte bli speciellt dyrt. Det är ganska enkelt att få tag på billiga flyg till Dublin. När du bokat ditt flyg så ska du se dig om efter ett lämpligt boende.

Blooms Hotel Dublin (Angelsea Street) är ett mycket trevligt hotell som ligger i Dublins kulturella centrum, Temple Bar. Från Blooms Hotel Dublin är det nära till många av Dublins sevärdheter och attraktioner. Hotellet har 86 gästrum. Samtliga rum på Blooms Hotel Dublin har TV, telefon och hårtork. På hotellet finns också en restaurang och bar.

Under kvällarna så kommer många människor till The VAT House Bar. Om du har tur kan du njuta av irländsk livemusik. På The VAT House serveras traditionella irländska maträtter men även internationella rätter. The VAT House kan också erbjuda ett stort urval av irländska whiskeysorter och viner. Club M Nightclub är en av Dublins äldsta nattklubbar. Denna nattklubb kännetecknas av en varmt och vänlig atmosfär.

Vidare erbjuder Blooms Hotel Dublin rumservice och telefonväckning. Det enklaste sättet att boka in sig på Blooms Hotel Dublin är att göra det direkt över Internet. Blooms Hotel Dublin är ett mycket prisvärt hotell. Kom dock ihåg att kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. I priset ingår Full Irish Breakfast. Har du några speciella önskemål angående rummet eller något annat så ska du alltid meddela detta i samband med att du gör din bokning.

Priset för ett hotellrum på Blooms Hotel Dublin kan variera beroende på när du väljer att besöka Dublin. Håll utkik efter specialerbjudanden. Du kan exempelvis bo billigare på hotellet om du bokar in dig mellan söndag till torsdag.

Om det skulle uppstå några frågetecken i samband med att du bokar ditt rum på Blooms Hotel Dublin så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. På så vis kan du undvika att det uppstår tråkiga överraskningar i samband med att du ska checka in.

Blooms Hotel Dublin är vidare ett utmärkt val för dig som tänkt att förlägga en konferens i Dublin. Hotellet kan erbjuda fina möteslokaler. Personalen på hotellet kan hjälpa dig att skräddarsy en konferens för just dig. I Blooms Hotel Dublins konferensrum finns bland annat trådlös Internetuppkoppling och overhead projektorer.

Under resan till Dublin är det en god idé att ha kontaktuppgifterna till Blooms Hotel Dublin nära till hands. På så vis kan du enkelt höra av dig ifall det skulle uppstå några förseningar. När du checkar in på Blooms Hotel Dublin ska du vara beredd på att kunna uppvisa giltig fotolegitimation.

Om du väljer att hyra en bil på Dublin Airport så kan det vara bra om du i förväg skrivit ut en detaljerad färdanvisning från flygplatsen till Blooms Hotel Dublin. Du kan skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map24. För direkt kontakt med Blooms Hotel Dublin ringer du +353 1 671 5622.