Sök och boka hotell i Dublin

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Arlington Hotel Dublin


Arlington Hotel Dublin. Dublin är en fantastisk turiststad som lockar mängder av besöker året om. Staden har en lång och fascinerande historia. Förutom sin tydliga kulturell prägel är Dublin en stad som är mycket berömt för sina många och trevliga pubbar. Att åka från Sverige till Dublin är ganska billigt. Du kan flyga till Dublin från flera olika ställen runt om i Skandinavien. När du bokat din flygresa till Dublin är det hög tid att se sig om efter lämpligt logi i staden.

Arlington Hotel Dublin (23-25 Bachelors Walk) profilerar sig som Dublins mest centralt belägna hotell. Detta hotell ligger bredvid O’Connell Bridge och det är mycket nära till de flesta av Dublins sevärdheter, restauranger och butiker. Det tar bara två minuter att gå från hotellet till Temple Bar. Detta område är ett av Dublins med populära. Här finns ett stort antal pubbar.

Arlington Hotel Dublin är inte bara berömt för sin höga standard och gästvänlighet. Under de senaste åren bjuds hotellets gäster varje kväll på Irish Dancing Night. I priset för föreställningen ingår också en trerätters middag. Det enklaste sättet att boka in sig på Arlington Hotel Dublin är att göra det över Internet. Du kan boka ditt rum direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att Arlington Hotel Dublin är ett populärt hotell. Således gäller det att vara ute i god tid med sin bokning.

Detta i synnerhet om du tänkt besöka Dublin under den mest hektiska turistsäsongen. Skulle det uppstå några otydligheter i samband med bokningen så ska du alltid höra av dig direkt till hotellet. På så vis slipper du obehagliga överraskningar väl på plats.

Rummen på Arlington Hotel Dublin håller mycket hög standard. Här finns de flesta faciliteter som man kan tänka sig, såsom dusch, hårtork, TV, bredbandsuppkoppling och skrivbord. Sängarna är av king size-storlek. Vidare kan du koka kaffe eller te på rummet. Arlington Hotel Dublin har en trevlig restaurang och bar. Här kan du äta och dricka gott och varva ner efter en dag i Dublin fylld av upplevelser och intryck.

Arlington Hotel Dublin erbjuder också roomservice. Incheckningen på hotellet startar vid 14.00 och på avresedagen ska du ha checkat ut före 12.00. Arlington Hotel Dublin har en gästparkering. Om du reser till Dublin, tillsammans med barn under 2 år, så bor de gratis. För äldra barn får man betala 40 EUR per natt. Husdjur är inte välkomna på hotellet.

Du kan skriva ut en detaljerad färdanvisning från Dublin Airport till Arlington Hotel Dublin från sajten Map24. Avståndet från Dublin Airport till Arlington Hotel Dublin är 9 kilometer. Under resan till Dublin så ska du alltid ha med dig kontaktuppgifterna till Arlington Hotel Dublin när till hands. På så vis kan du enkelt höra av dig ifall det skulle uppstå några förseningar i flygtrafiken.

När du checkar in på Arlington Hotel Dublin så ska du alltid kunna uppvisa giltig fotolegitimation. Om du surfar in på Arlington Hotel Dublins hemsida så kan du anmäla dig att ta del av speciella erbjudanden från hotellet. För direkt kontakt med Arlington Hotel Dublin ringer du +353 1 804 9100.